روستای ارا

مطالبی در باره ی ارا

روستای ارا

مطالبی در باره ی ارا

روستای ارا
درباره : تک نگاری ایالت فلورین! موقعیت: روستای ارا یکی از روستاهای کوهستانی وخوش آب وهوای بخش چهار دانگه ی ساری است. این روستا در 105 کیلومتری شهرستان ساری ودر35کیلومتری کیاسر (مرکز بخش چهار دانگه) و81کیلو متری دامغان و95کیلومتری سمنان واقع شده است آب وهوای آن در زمستان سرد ودر تابستان معتدل است این روستا به دو بـخش (جنگلی،کوهستانی) تقـسیم می شود.نام این روستا در اغلب نقشه های جغرافیایی نـیامده است؟! اکثر راه های متصل به این روستا ( چه از ساری ، چه از دامغان وچه از سمنان)جز چند کیلومترآسفالت است جمعیت ،زبان وشغل: این روستابیش از200خانوار جـمعّیت دارد که حدود 100 خانوار در روسـتای اراء ساکن هستند وبقیه در شهر های سمنان،ساری،دامغان،قم و تهران وشهرهای دیگر زنـدگی می کنند،مـردم این روسـتا دارای مذهب شـیعه هستند،زبان مردم این روستا محلی مازندرانی(طبری)است .کار اصلی مردم این روستا کشاورزی و دامپروری است معادن :در این روستا معادن مختلفی وجود دارد که از قدیم الایام از آن بهره برداری می شد مثل ،زغال سنگ و فلورین،. . . که بعضی ها به شوخی و به خاطر نیامدن نام این روستا در نقشه های جغرافیا وبه خاطر معدن فلـورین،به این روسـتا ایالت فلورین می گویند!. استفاده از محتوای این وبلاک با ذکر منبع بلامانع است.
پیام های کوتاه
  • ۵ بهمن ۹۱ , ۱۷:۰۰
    کو؟
بایگانی
آخرین مطالب
نویسندگان

۱ مطلب در مرداد ۱۳۹۰ ثبت شده است

 1-در این مجلس همچنین بحث جمع آوری کمک های ارایی هایی مهاجر جهت بهسازی مزار و دیوار کشی آن نیز مطرح گردید که مورد استقبال قرار گرفت که بزودی مبالغ کمک های مردمی توسط نمایندگان آنها جمع آوری میگردد.

در  دوشنبه سی ام خرداد 1390 وبلاک بچه های سفید کوه http://www.eranews.blogfa.com/

-2 نتایج آزمایش باکتریولوژی آب چشمه روستای اراء

2-آب چشمه وسط روستای اراء آلوده می باشداصطلاح کلی فرم به گروهی از باکتری های خانواده انتروباکتریاسه (باکتری های روده ای) گفته می شود که دارای توانایی خاصی در تخمیر قند لاکتوز باشند.این شاخص معرف آلودگی آب به فاضلاب های انسانی و حیوانی استبنا به گزارش مرکز بهداشت رو ستای اراء اب چشمه روستای اراء دارای کلیفرم بوده و آب غیر شرب می باشد.

سایت وطنم ارا تیر ماه 1390 

http://www.vatanamera.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=647&Itemid=108

یک نظر: این که مهاجران محترم به کمک ساکنان بایند خوب است و خدای خیرشان دهاد ! اما به جای این که فکر جمعی مهاجران عزیز بعد از آن همه جلسه گرفتن در جا های مختلف به این سو برود که مزار را آباد کنند! خوب نیست .

ان شاالله فکر جمعی و تلاش دوستان به این سو برود که زندگان ازآب و زندگی بهره مند شوند و الا اگر این اتفاق نیفتد  با این آب آلوده مزار خود به خودآباد می شود و نیازی هم به نماینده، کمک و  زحمات دوستان ندارد.

۰ نظر ۰۱ مرداد ۹۰ ، ۱۷:۰۱