سرگل های این گیاه به عنوان سبزی مصرف می شود که برای دستگاه گوارش مقوی
بوده و به هضم مواد غذایی کمک می کند. عصاره ی برگ و ریشه ی کنگر برای
جلوگیری از رسوب چربی در جدار رگ ها مفید بوده و در درمان یرقان ، سوء هاضمه ، احساس ناراحتی در معده ، نفخ ، بی اشتهایی
، تهوع ، اسهال خفیف یا یبوست ، نارسایی کبد ، دفع مزمن آلبومین و کم خونی
بعد از جراحی موثر بوده و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می کند. در
بعضی از کشورها به عنوان محرک تمایلات جنسی مصرف می شود.
ماده سینارین که در عصاره برگ کنگر وجود
دارد، باعث کاهش کلسترول خون می شود. تحقیقات نشان داده است که سینارین
باعث کاهش سطح تری گلیسیرید خون نیز می شود.
۰ نظر
۲۲ ارديبهشت ۹۲ ، ۱۳:۵۰