روستای ارا

مطالبی در باره ی ارا

روستای ارا

مطالبی در باره ی ارا

روستای ارا
درباره : تک نگاری ایالت فلورین! موقعیت: روستای ارا یکی از روستاهای کوهستانی وخوش آب وهوای بخش چهار دانگه ی ساری است. این روستا در 105 کیلومتری شهرستان ساری ودر35کیلومتری کیاسر (مرکز بخش چهار دانگه) و81کیلو متری دامغان و95کیلومتری سمنان واقع شده است آب وهوای آن در زمستان سرد ودر تابستان معتدل است این روستا به دو بـخش (جنگلی،کوهستانی) تقـسیم می شود.نام این روستا در اغلب نقشه های جغرافیایی نـیامده است؟! اکثر راه های متصل به این روستا ( چه از ساری ، چه از دامغان وچه از سمنان)جز چند کیلومترآسفالت است جمعیت ،زبان وشغل: این روستابیش از200خانوار جـمعّیت دارد که حدود 100 خانوار در روسـتای اراء ساکن هستند وبقیه در شهر های سمنان،ساری،دامغان،قم و تهران وشهرهای دیگر زنـدگی می کنند،مـردم این روسـتا دارای مذهب شـیعه هستند،زبان مردم این روستا محلی مازندرانی(طبری)است .کار اصلی مردم این روستا کشاورزی و دامپروری است معادن :در این روستا معادن مختلفی وجود دارد که از قدیم الایام از آن بهره برداری می شد مثل ،زغال سنگ و فلورین،. . . که بعضی ها به شوخی و به خاطر نیامدن نام این روستا در نقشه های جغرافیا وبه خاطر معدن فلـورین،به این روسـتا ایالت فلورین می گویند!. استفاده از محتوای این وبلاک با ذکر منبع بلامانع است.
پیام های کوتاه
  • ۵ بهمن ۹۱ , ۱۷:۰۰
    کو؟
بایگانی
آخرین مطالب
نویسندگان

۲ مطلب در شهریور ۱۳۹۲ ثبت شده است

کلیپ ارا92

2.15 MB

download

۰ نظر ۱۲ شهریور ۹۲ ، ۰۱:۱۵

   یک آقایی بالای منبر گفت :خداوند میلیاردها میلیارد فرشته دارد، یک نفر از پائین منبر گفت: آقا ،خدا به این ملائکه چی می‌دهد که بخورند؟ آقا گفت :فرشته که غذا نمی‌خواهد، گفت : خوب اگر فرشته غذا نمی‌خواهد بیاید خانــه ما خودم نگه می‌دارم

   (درس ها یی از قرآن آقای قرائتی(http://gharaati.ir/show.php?page=darsha&    

id=126

------------------------------------------------

داستان برخی از شورا ها در برخی از روستا ها  از جمله روستای ارا دقیقا حکایت بالا ست،

اگر قرار باشد، مردم در این روستا آب کافی  برای خوردن،نظافت و بهداشت  نداشته باشند!

( یعنی در هر دو روز ( هر48 ساعت)، آن هم به مدت چند ساعت آب داشته باشند! البته در بخش های از روستا همین چند ساعت  آب را هم  ندارند! !)

اگرقرار باشد؛ زباله ها در تمام روستا  پرا کنده باشد!

( بالا محله ای ها زباله را در پیش خانه، میان محله ای ها در مسگر دره، پایین محله ای ها در مله بن دره و بقیه مردم در هر جایی که بتواند زباله را می ریزند! چاره ای هم ندارند !مگرکسی هست که زباله را جمع و دفع کند!)

اگر قرار باشد ؛ مردم راه کافی و مناسب برای دسترسی به منازل و مراتع  نداشته باشند!

( اگر خواستید به اودوزه، النگ، و حتی یور محله  بالا محله بروید، پیاده روی ورزش مفیدی خواهد بود !!و نهایتا با تراکتور اگر توانستید بروید!!)

اگر قرار باشد؛ تأسیسات عمومی و عمرانی و اموال و‌دارایی‌های روستا.  چون استخر ها و جوی ها و مراتع و...  به خوبی حفظ و نگهدار نشود!

( استخر ها ویران، جوی های آب بدون جدول گذاری- جز اندک مسافت  که همین قدر هم جای تقدیر دارد!.....)

اگر قرار باشد؛ بهداشت محیط. و نظافت رعایت نگردد!

واگر قرار باشد؛....

پسبه قول اقای قرائتی وقتی هیچ مشکلی قرار نیست حل بشود و کاری مرتبط به وظایفانجام بشود پس فرقی نمی کند که چه کسی شورا و دهیار باشد و نیاز به زحمت آقایان شورا و دهیار نیست؛ پس هر فرد ارایی ،زن یا مرد ، بزرگ ویا کوچک ، بلکه  کودکان شیر خوار روستا هم می توانند  شورا و دهیار باشند !

۰ نظر ۱۱ شهریور ۹۲ ، ۱۸:۱۲